Zaloguj się

Share Button

0 Comments

  1. Sylwia K-a
    Author

    ooo nigdy jej nie kupiłam, bo bałam się, że nie dam rady jej przyrządzić. Dzięki za wpis, niebawem biegnę do sklepu, bo pomysł już mam 🙂

  2. Joanna
    Author

    O jaaa. Żałuję, że dopiero teraz tu trafiłam. Od jakiegoś czasu już chodzą za mną babeczki dyniowe, teraz jak już mam przepis to w weekend na pewno je zrobię 🙂 p

  3. Edyta Mój kawałek podłogi
    Author

    To prawda- u nas najpopularniejsza jest dynia tradycyjna, czyli olbrzymia lub hokkaido. Piżmowej jeszcze w Polsce nie jadłam. Polecam spróbować muffinek dyniowych! Są przepyszne 😉

  4. Lalo.mama
    Author

    Fantastyczne połączenie 🙂 Musi być pyszne. Gratuluje umiejętności bycia twórczym w kuchni. Mnie to zupełnie nie wychodzi 🙁

  5. Foodbite
    Author

    Wygląda przepysznie! Jestem wegetarianką, więc niestety nie spróbuję, ale gdybym nie była, to już stałabym w kuchni 🙂

  6. Emilia Lis Pisze
    Author

    A ja wciąż te same nudne ciastka francuskie z nadzieniem warzywnym…;) Następnym razem testuję szaszłyki – dzięki za inspirację.

  7. Florentina
    Author

    Another very tasty receipe, you are a great cook! You can make even a salad look great, and it is very healthy. Congratulations!

  8. Zakochana babeczka
    Author

    Wow, jaka piękna dekoracja! ::)
    Z chęcią zjadłabym taką babeczkę, ale nie wiem czy nie byłoby mi szkoda 😛

  9. Anka z Kolorowamatka
    Author

    O tak. Smak dzieciństwa. My jeszcze robiliśmy masę ze skondensowanego słodkiego mleka długo gotowanego. Aż może zaszaleję i zrobię dzieciom. Przeraża mnie tylko ilość cukru 🙁

  10. FrancisNeert
    Author

    Bardzo fajna strona, znalazłam tutaj mnóstwo fajnych materiałów które poszerzyły moją wiedzę. Fajnie że są w sieci takie strony.

  11. Rafał Szymczak - Świat Smaku
    Author

    fajna sprawa – ja parówkę formuje w kształt serca 🙂 w papryce również wychodzi bardzo efektownie 🙂

  12. Helena
    Author

    Uczę się polskiego, Twój blog jest bardzo nadaje się do tego celu.
    Uwielbiam gotowanie też 🙂

    • Betty

      Witam 🙂 Może być również grecki. Tylko żeby nie był low fat – o niskiej zawartości tłuszczu.

    • Betty

      A kto by to liczył? Ważniejsze są walory smakowe i to jak się czujemy po wypiciu drinka. A mexico crusta jest rewelacyjny.

  13. Fitsweet.me
    Author

    Samo słowo kołacz już brzmi tak apetycznie, że ślinka cieknie, a kiedy tak wygląda to nie ma wątpliwości, że jest pysznie.

  14. gin
    Author

    O mniam, znakomity pomysł na śniadanko 🙂 Ten słoneczny mus z pewnością wprawi w dobry humor od samego rana 🙂

  15. Zuza
    Author

    mieszkam w Hiszpanii i paella to moja miłość od pierwszego „kęsa” 🙂 smacznie wygląda ta Twoja 🙂

  16. Justyna
    Author

    Świetnie wygląda ta sałatka. Chyba jeszcze nie jadłam takiej sałatki z białym sosem. Muszę spróbować.

  17. Paulina Garnicka
    Author

    Nigdy nie wpadłabym na pomysł, że bakłażana można w taki fajny sposób przygotować 🙂 Jesteś moją inspiracją!